Kuregem


In Kuregem, op de site van de slachthuizen staat een caravan. Het is een plek waar jongeren uit de wijk zich thuis voelen. Het is een plek waar ruimte is om je eigen projecten te ontwikkelen, een plek waar je aan de slag kan als vrijwilliger en activiteiten kan organiseren voor de kinderen uit de wijk. Een plek waar je terecht kan in je zoektocht naar werk of een opleiding. Een plek waar men je de vrijheid en verantwoordelijkheid geeft om je eigen projecten te ontwikkelen. Onze werkers helpen je graag op weg in het uitwerken van je eigen idee├źn en staan voor je klaar als je nood hebt aan een luisterend oor.


Wat doen we?

JES straathoekwerk werkt met jongeren vanuit een caravan op de site van de slachthuizen van Kuregem. We zijn er actief sinds 2015. Onze ploeg bestaat uit:

  • een straathoekwerker, die aanwezig is in de wijk en werkt via individuele contacten aan het welbevinden van de wijkbewoners,
  • een jeugdwerker, die jonge vrijwilligers begeleidt in hun activiteiten en hen helpt mee projecten op te zetten.

Doe mee!

Wil je zelf je projecten opzetten? Heb je een goed idee maar je weet niet hoe eraan beginnen? Wil je actief zijn in je buurt? Vul je je namiddagen graag met het organiseren van activiteiten voor de kinderen uit de wijk? Wil je graag zelf sportlessen geven?

Contacteer groepswerker Mathilde: mathilde.vriens@jes.be

Contact:


Brahim Lhichou
brahim.lhichou@jes.be
tel: 02/411 68 83
Straathoekwerker

Mathilde Vriens
mathilde.vriens@jes.be
tel: 02/411 68 83
gsm: 0489/ 99 03 23
Vindplaatsgericht medewerker