Jobmatch by JES Brussels

Jobmatch by JES Brussels is een platform waarbij we mee zoeken naar een ideale match tussen jonge werkzoekenden en werkgevers. Geen geswipe naar links of rechts dus hier, dat doen wij voor jou 😉 Je vindt hier alle informatie over onze jobdagen, over specifieke vacatures, enzoverder.

JES gaat voor een win-win en gaat hiervoor in zee met werkgevers die in jonge talenten geloven. Ben je werkgever? Samenwerken met JES kan op heel wat manieren. We verwijzen je graag door naar onze website voor werkgevers en andere professionals.

Aarzel zeker niet om ons rechtsreeks te contacteren! We werken namelijk steeds op maat van onze partners.

Vacatures in de kijker

Hier geven we interessante jobaanbiedingen van partners weer. Uiteraard gaan we op zoek naar een gepaste match in verschillende sectoren. Neem contact op met een jobcoach om je persoonlijke coaching naar werk te starten!

Jobdagen

JES Brussels organiseert voor jou een kennismaking met een interessante werkgever. Bekijk welke evenementen er op de agenda staan en schrijf je in! Je ontvangt een uitnodiging en daarbij de praktische organisatie. Swipe swipe, de data organiseren wij 😉 Gemakkelijk, toch?Project Maïzenne Talent

JES Brussels slaat de handen in elkaar met verschillende Brusselse SPI-organisaties actief in de horeca. Onder het motto ‘Feed your team’ richt het project Maïzenne Talent zich op het maken van een match in hotels, restaurants en cafés. We gaan doelgericht op zoek naar een match in hotels, restaurants in cafés. We gaan doelgericht op zoek naar een match tussen het door ons opgeleid Brussels potentieel met openstaande vacatures in deze sector. Doe vrijblijvend een aanvraag om in gesprek te treden via de knop hieronder!

Jouw profiel in onze maandelijkse nieuwsbrief?

We bundelen maandelijks interessante kandidaten die zich willen lanceren, bijvoorbeeld via een interimcontract. Neem contact met een jobcoach om jouw profiel hier in op te nemen.

Registreer je als werkgever of uitzendkantoor via … om de nieuwsbrief toegestuurd te krijgen. We geven aan welke jobcoach je kan contacteren voor meer toelichting over de kwaliteiten en het traject van de jonge kandidaat. Het zoeken naar de juiste match doe je niet alleen!

Partners

Wil je meer info over een vacature of wil je een vacature met ons delen?

lise.uten@jes.be