Opleiding Runner

We leiden je op tot zaalmedewerker in de FAST CASUAL HORECA

Tijdens deze korte VDAB-opleiding van 6 weken leiden we jou op tot polyvalente zaalmedewerker met focus op zaal- en toonbankbediening. We mikken op tewerkstelling in fast-casual-restaurants.

Fast Casual?
Tussen snelle hap en gastronomisch restaurant situeren zich de fast casual restaurants. Ze mikken op efficiënte bediening, maar zetten ook in op klantenervaring. Vaak hebben ze aandacht voor hoogwaardige ingrediënten. Om de vlotheid te garanderen, hebben ze vaak een beperkt menu, of focussen deze zaken zich op één product: pizza, sushi, poké bowls, pasta.
De fast casual scene boomt in Brussel. Daarom zetten we met de opelding runner volop in op deze trend.

De opleiding

Met deze opleiding wil JES de kloof tussen de verwachtingen van de werkgever en jou overbruggen.
We brengen je in relatie met stimulerende werkgevers. Jij, laat je potentieel groeien in een bruisende, stimulerende omgeving.

.

Fast, casual en professioneel: dat is waar je voor gaat.

Kom naar de infosessies

Welkom en maak kennis met onze RUNNER-opleiding
Voor je op afspraak komt moet je wel eerst inschrijven :dat doe je hier.



Je gezondheid telt voor ons. Tijdens de infosessies houden we rekening met de richtlijnen tegen COVID-19.

Bij welke bedrijven ga je je stage kunnen doen ?

.
o.v. . Pain Quotidien, OTOMAT, Mamma Roma, Nona, Woodpecker, BeBurger, Chicago. (Er komen binnenkort nog namen bij.)
Samen met jou proberen we te gaan voor een goede matching tussen jou en onze werkgevers.

Opleidingsstructuur

  • Vooropleiding en softskilltraining (2 weken)
  • Opleiding en werkplekleren (4 weken)
  • Opleiding (3 dagen per week)
  • Werkplekleren (2 dagen per week)
  • Jobcoaching (6 maanden): mogelijkheid tot vervolg via IBO, StageFirst, vervolgopleiding bij HorecaBePro, sollicitatietraining of een andere oplossing op maat

Voorwaarden

  • Je hebt een hart voor horeca
  • Je bent officieel werkzoekende
  • Je bent tussen 18en 30 jaar oud
  • Je bent gedomicileerd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Je bent meertalig: je spreekt Frans, Nederlands en liefst ook nog een mondje Engels

Profiel

  • Je bent dynamisch en kan snel werken
  • Je werkt graag met klanten
  • Je ziet het werk, je neemt initiatief
  • Je werkt goed in een team
  • Je bent flexibel
  • Je staat open voor kritiek en je bent bereid om bij te leren

We stomen je klaar om je te laten groeien als zaaltalent in de horeca.

Partners

  • Van 6 september 2021 tot 15 oktober 2021
  • Van 8u45 tot 16u30
  • Werkplekleren volgens uurrooster van je werkgever
  • Voor werkzoekenden (je bent geen student en je werkt niet)
  • Je bent tussen 18 jaar en 30 jaar oud
  • Je bent meertalig (Frans en Nederlands. Liefst spreek je nog een andere taal.)