We leiden je op tot polyvalent zaal – en keuken medewerker in de FAST CASUAL HORECA
Volgende sessie: 11 september 2024 tot en met 18 oktober 2024
Tijdens deze korte VDAB-opleiding van 6 weken leiden we jou op tot polyvalente zaal -en keuken medewerker met focus op zaal- en toonbankbediening en licht keukenwerk. We mikken op tewerkstelling in fast-casual-restaurants.
Fast Casual?
Tussen snelle hap en gastronomisch restaurant situeren zich de fast casual restaurants. Ze mikken op efficiënte bediening, maar zetten ook in op klantenervaring. Vaak hebben ze aandacht voor hoogwaardige ingrediënten. Om de vlotheid te garanderen, hebben ze vaak een beperkt menu of focussen deze zaken zich op één product: pizza, sushi, poké bowls, pasta…
De fast casual scene boomt in Brussel. Daarom zetten we met de opleiding RUNNER volop in op deze trend.
De opleiding
Met deze opleiding wil JES de kloof tussen de verwachtingen van de werkgever en jou overbruggen. We brengen je in contact met stimulerende werkgevers zodat jij je potentieel kan laten groeien in een bruisende, stimulerende omgeving.
.
Fast, casual en professioneel: dat is waar je voor gaat.
Kom naar de infosessies
Welkom en maak kennis met onze RUNNER-opleiding!
Voor je op afspraak komt, moet je je wel eerst inschrijven
Bij welke bedrijven ga je je stage kunnen doen ?
o.a. bij Otomat, Mamma Roma, Nona, Woodpecker, Umamido, Recyclart… (er komen binnenkort nog namen bij).
Samen met jou proberen we te gaan voor een goede matching tussen jou en onze werkgevers.
Opleidingsstructuur
- Vooropleiding en softskilltraining (3 weken) zaaltechnieken en basis keukentechnieken + intro Nederlands
- Opleiding en werkplekleren/ stage (3 weken)
- Opleiding (2 dagen per week)
- Werkplekleren (2 x 3 dagen per week, 1 x 2 dagen per week)
- Jobcoaching (6 maanden): samen met jou zoeken we naar werk. Er is ook de mogelijkheid tot vervolg via IBO, StageFirst, sollicitatietraining of een andere oplossing op maat.
Voorwaarden
- Je hebt een hart voor horeca
- Je bent officieel werkzoekende
- Je bent tussen de18 en 30 jaar oud
- Je bent gedomicileerd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
- Je spreekt Frans (het spreken van Nederlands en/of Engels is een troef)
Profiel
- Je bent dynamisch en kan snel werken
- Je werkt graag met klanten
- Je ziet het werk, je neemt initiatief
- Je werkt goed in een team
- Je bent flexibel
- Je staat open voor kritiek en je bent bereid om bij te leren
We stomen je klaar om je te laten groeien als zaal of keuken-talent in de horeca.
Partners
- volgende sessie: 11 september 2024 tot en met 18 oktober 2024
- Van 8u45 tot 16u45
- Werkplekleren volgens uurrooster van je werkgever
- Voor werkzoekenden (je bent geen student en je werkt niet)
- Je bent tussen 18 jaar en 30 jaar oud
- Je spreekt Frans (het spreken van Nederlands en/of Engels is een troef)