Opleiding Runner voor werkgevers

Beste werkgever, 


Ben je op zoek naar jong zaaltalent met potentieel

Ben je op zoek naar jong zaaltalent met potentieel
Dat treft. JES Brussels organiseert van 23 mei tot 1 juli een versnelde VDAB-opleiding Runner.

Acht jonge Brusselse werkzoekenden nemen deel aan de opleiding en zijn hiervoor op zoek naar een stageplaats. Omschrijf jij jezelf als een interessant, Brussels horecabedrijf dat wil investeren in stagiaires met eventueel de mogelijkheid om door te groeien? We maken graag kennis met jou!

Contact: Wietse Vanophalvens wietse.vanophalvens@jes.be 0485/ 81 83 09

.

Voordelen voor jouw horecabedrijf

Onze versnelde opleiding Runner biedt niet enkel jongeren een verkorte horecaopleiding aan, ook voor jouw bedrijf zijn er voordelen:

Screening

2 weken lang screenen we jongeren op hun softskills: snelheid, klantgerichtheid, doorzettingsvermogen, omgaan met autoriteit, stressbeheer, omgaan met hygiëne en HACCP. Heb je screeningssuggesties? Geef deze zeker door.

Matching + stage

Vervolgens maken we een match met een werkgever op basis van de resultaten van de screening. 

Werkplekleren

4 weken lang kan je twee dagen per week (donderdag en vrijdag) de jongere laten meedraaien in een zaalfunctie, in uw bedrijf (werkplekleren). De drie andere dagen van de week volgt de jongere training bij JES Brussels. Het werkplekleren is gratis en verzekerd door VDAB en verloopt volgens een VDAB-contract. Onze netwerkcoach brengt daarvoor alles in orde. Je hoeft zelf niets te doen.

Evaluatie + vervolg

Samen met de jongeren en onze netwerkcoach evalueer je de gelopen stage. Zie je een jongere met potentieel en wil je deze een kans geven binnen jouw horecabedrijf? Dat kan via IBO, StageFirst of andere tewerkstellingsmaatregelen. Onze netwerkcoach bezit de nodige expertise om samen tot de beste oplossing te komen. 

Interesse?

Laat ons vrijblijvend contact opnemen en bekijken hoe dit initiatief een meerwaarde kan zijn voor jouw bedrijf. Contacteer ons zeker voor meer uitleg en informatie. We maken graag kennis.
Contact: Wietse Vanophalvens wietse.vanophalvens@jes.be 0485/ 81 83 09

Maar eerst lijsten we de voordelen van een samenwerking nog eens op:

  • Je kan kosteloos jong talent testen en verder versterken om binnen uw bedrijf door te groeien als loyale werknemer. Dit tijdens de stage en IBO, of StageFirst achteraf.
  • We zijn op zoek naar oplossingen op maat. Heb je bepaalde wensen of werkpunten die we moeten meenemen tijdens het traject? Dan horen wij dat graag.
  • Wij nemen alle administratie tijdens het opleidingstraject op ons.
  • Onze ervaren coaches blijven ter beschikking om, waar nodig tijdens de stage en nadien bij eventuele tewerkstelling, coaching van de jongere te voorzien.

Partners

Contacteer

wietse.vanophalvens@jes.be