De Studio

De studio is niet in gebruik!

Onze cultuurwerking heeft heel wat te bieden! We hebben onder andere onze eigen opnamestudio voor jongeren die een track willen opnemen. Daarnaast organiseren we ook BIG in BXL, een kunstenfestival voor jongeren waarbij hun talent in de spotlights wordt gezet!

De Studio is er voor jonge artiesten die op zoek zijn naar een opnamestudio!

Wat, voor wie en hoe?

Stap in de wereld van creatieve expressie en ontdek de mogelijkheden van onze muziekstudio! Ben jij een muzikant die zijn vaardigheden wil verkennen, een slam poetry-artiest die dromen wil verwezenlijken, of misschien heb je wel de ambitie om je eigen rap anthems, soundscape of verhalen op te nemen? Onze studiomedewerker staat klaar om je te begeleiden en jouw artistieke visie tot leven te brengen!

Of je nu solo artiest bent, deel uitmaakt van een groep of gewoon eens ideeën wilt uitwisselen, bij ons ben je welkom, zelfs als je nog niet precies weet waar te beginnen. Wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw creatieve reis.


Wij organiseren ook boeiende workshops over beatmaking, Ableton en het schrijven van lyrics. Benieuwd naar de kansen die onze muziekstudio speciaal voor jou als Brusselse artiest biedt? Stuur ons een bericht via Facebook of neem contact op met Ewout en Rik via e-mail.

Heb je podiumambities?

Als je na de opnames, workshops en/of coachings zin hebt in een optreden voor publiek, kunnen we kijken of je performance past op het BIG in BXL Festival, of we kijken naar andere mogelijke podiumkansen.

Wil je een clip maken?

De Studio van JES werkt samen met het Medialabo van JES Brussels.
Je kunt met onze hulp dus ook een videoclip maken bij een track die je in De Studio hebt opgenomen. Verdere coaching voor het uitbrengen en promoten van een track of demo is ook mogelijk.


Materiaal

We werken met het programma Ableton op Mac en de studio heeft goed en professioneel materiaal om met de beste kwaliteit jouw tracks op te nemen.

De Studio voor jeugd(werk)organisaties

Als jeugd(werk)organisatie kan je ook komen opnemen en vormingen aanvragen. We organiseren tal van interactieve muziekworkshops voor groepen kinderen en jongeren. Neem contact op voor meer info en de verschillende mogelijkheden!

Medewerkers

ewout.janssens@jes.be; rik.staelens@jes.be