De Studio

De studio is niet in gebruik!

Onze cultuurwerking heeft heel wat te bieden! We hebben onder andere onze eigen opnamestudio voor jongeren die een track willen opnemen. Daarnaast organiseren we ook BIG in BXL, een kunstenfestival voor jongeren waarbij hun talent in de spotlights wordt gezet!

De Studio is er voor jonge artiesten die op zoek zijn naar een opnamestudio!

Wat, voor wie en hoe?

Zin om te experimenteren met je muzikale skills, slam poetry ambities of wil je rap anthems, een soundscape of een verhaal opnemen? Onze sound engineer staat voor je klaar! Je kan alleen of in groep bij ons aankloppen, ook als je nog niet zeker weet waar je moet beginnen! Wij zijn er om je te helpen en je te coachen.

We organiseren ook workshops beatmaking/ Ableton en lyrics op aanvraag. Interesse? Stuur een berichtje via Facebook of mail naar Michaël en Rik.

Heb je podiumambities?

Als je na de opnames, workshops en/of coachings zin hebt in een optreden voor publiek, kunnen we kijken of je performance past op het BIG in BXL Festival, of we kijken naar andere mogelijke podiumkansen.

Wil je een clip maken?

De Studio van JES werkt samen met het Medialabo van JES Brussels.
Je kunt met onze hulp dus ook een videoclip maken bij een track die je in De Studio hebt opgenomen. Verdere coaching voor het uitbrengen en promoten van een track of demo is ook mogelijk.


Materiaal

We werken met het programma Pro Tools op Mac en de studio heeft goed en professioneel materiaal om met de beste kwaliteit jouw tracks op te nemen.

De Studio voor jeugd(werk)organisaties

Als jeugd(werk)organisatie kan je ook komen opnemen en vormingen aanvragen. We organiseren tal van interactieve muziekworkshops voor groepen kinderen en jongeren. Neem contact op voor meer info en de verschillende mogelijkheden!

Medewerkers

michael.kashiama@jes.be; rik.staelens@jes.be