Kuregem


In Kuregem, op de nieuwe Site Circularium beschikken we over een caravan en een polyvalente zaal de JES-box.
Het is een plek waar je kan deelnemen aan activiteiten en projecten. Je kan er aan de slag als vrijwilliger en krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid je eigen activiteiten en projecten te ontwikkelen.
Het is ook een plek waar je terecht kan voor een luisterend oor en voor individuele vragen, bijvoorbeeld in je zoektocht naar werk of een opleiding.


Wat doen we?

JES straathoekwerk werkt met jongeren vanuit een polyvalente ruimte op de site Circularium in Kuregem. We zijn in de wijk actief sinds 2015. Onze ploeg bestaat uit:


straathoekwerkers, die aanwezig zijn in de wijk en werken via individuele contacten aan het welbevinden van de wijkbewoners.
groepswerkers, die jonge vrijwilligers begeleiden in hun activiteiten en hen helpen mee projecten op te zetten.
• een projectverantwoordelijke, bij wie je terecht kan voor informatie in verband met de zaal, het opzetten van je eigen projecten in en voor de wijk en het aanvragen van subsidies.

Doe mee!

Wil je zelf je projecten opzetten? Heb je een goed idee maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Wil je actief zijn in je buurt? Vul je je namiddagen graag met het organiseren van activiteiten voor de kinderen uit de wijk? Wil je graag zelf sportlessen geven?

Contacteer projectverantwoordelijke Brahim: brahim.lhichou@jes.be

Medewerkers

brahim.lhichou@jes.be; salim.abomulay@jes.be; nivard.simbakai@jes.be