Molenbeek


In Molenbeek vind je heel wat leuke pleintjes, winkels en restaurants, badend in een oase van  klanken, smaken en geuren afkomstig van verschillende culturen.

Als straathoekwerkers staan wij klaar met een luisterend oor en bieden we een individuele begeleiding aan op vlak van verschillende levensdomeinen.

Ook een jobcoach staat voor jou klaar om te helpen in je zoektocht naar werk of een opleiding.

Voetbal je graag? Dan is ons project in samenwerking met Younited, RWDM en Fedasil Molenbeek misschien wel iets voor jou!


Wat doen we?

Een straathoekwerker stapt zelf op de jongeren af, in hun eigen leefomgeving,  op pleintjes en op straat. De straathoekwerker kan jongeren ondersteunen in verschillende levensdomeinen. Vanuit onze vertrouwensband met jongeren, lopen we intensieve trajecten met onze jongeren. Steeds op vraag en op het ritme van de jongeren zelf. Daarbij vertrekken we ook steeds vanuit het potentieel en de talenten van de jongeren zelf. 

Onze ploeg bestaat uit:

  • Twee straathoekwerkers, die aanwezig zijn in de wijk en werken via individuele contacten aan het welbevinden van de jongeren op vlak van huisvesting, tewerkstelling, gezondheid en zoveel meer.

Hulp nodig? Contacteer ons!

Zit je met vragen, problemen of heb je nood aan een babbel?

Spreek ons dan zeker aan als je ons tegen komt op straat of kom langs bij ons op kantoor.


Medewerkers

ulrik.tobback@jes.be; taii.oualieddine@jes.be;