MaritiemIn de Maritiemwijk wonen veel jonge mensen dicht bij elkaar, met JES willen wij een plaats bieden aan jongeren om hun projecten uit te werken en hun vrije tijd nuttig te besteden. Je kan deelnemen aan de workshops die in de zaal georganiseerd worden of zelf activiteiten organiseren voor kinderen uit de wijk! Zin een een feest? Wil je op uitwisseling naar het buitenland met je vrienden? Wil je er alleen op uit? Ben je op zoek naar werk of een vorming? Of heb je nood aan een luisterend oor? Onze werkers staan voor je klaar.


Wat doen we?

JES straathoekwerk werkt met jongeren vanuit een polyvalente zaal aan het Saint-Remyplein in de Maritiemwijk in Brussel. We zetten activiteiten op voor, maar het liefst door jongeren van de wijk.

Onze ploeg bestaat uit (zie contactgegevens onderaan):

  • een straathoekwerker, die aanwezig is in de wijk en werkt via individuele contacten aan het welbevinden van de wijkbewoners,
  • een groepswerker, die jonge vrijwilligers begeleidt in hun activiteiten en hen helpt mee projecten op te zetten,
  • een projectverantwoordelijke, bij wie je terechtkan voor reservaties en informatie in verband met de zaal, het opzetten van je eigen projecten in en voor de wijk, het aanvragen van subsidies …

Doe mee!

Wil je zelf je projecten opzetten? Heb je een goed idee maar je weet niet hoe eraan beginnen? Wil je actief zijn in je buurt? Vul je je namiddagen graag met het organiseren van activiteiten voor de kinderen uit de wijk?

Contacteer projectverantwoordelijke Mieke: mieke.desmet@jes.be

Contact:


Mieke Desmet
mieke.desmet@jes.be
tel: 02/411 68 83
gsm: 0470/ 50 18 10
Projectverantwoordelijke Maritiem

Salim Abomulay
salim.abomulay@jes.be
tel: 02/411 68 83
gsm: 0470/ 66 04 03
Groepswerker