Mansarde

Op zoek naar een functionele maar aangename ruimte met alle comfort? Onze gerenoveerde zolderverdieping is door de combinatie van een keuken, eet- en leefruimte de ideale plek voor groepen tot 15 personen. De Mansarde kan gecombineerd worden met een vergaderruimte en is op die manier de ideale uitvalsbasis voor al je team- en denkdagen.

Faciliteiten: keuken met alle benodigdheden, eetruimte met 15 stoelen, leefruimte met beamer, projectiescherm, home cinema en muziekinstallatie.

Praktisch

Ontvangst

 • Je activiteit vindt plaats tijdens de openingsuren van JES: de groepsverantwoordelijke meldt zich aan bij het onthaal. Er zal iemand meegaan om de lokalen te openen en de nodige uitleg te geven.
 • Je activiteit vindt plaats buiten de openingsuren van JES: (a) je komt op voorhand de sleutel halen en krijgt een uitleg van één van onze medewerkers; (b) de huisbewaarder zal je ontvangen en in de lokalen binnen laten.
 • De groepsverantwoordelijke staat in voor de ontvangst van de andere deelnemers. Hiertoe wordt er een toegangscode gegeven die met de groepsleden mag gedeeld worden.


Materiaal
Het aangevraagde materiaal zal door onze medewerkers klaar gelegd worden in het gereserveerde lokaal. Indien er zaken ontbreken, gelieve zich tot de medewerkers van de JES Sleep Inn te richten die je met plezier zullen verder helpen.

Leveringen
Indien er maaltijden of andere leveringen gepland zijn, gelieve dit op voorhand door te geven aan het personeel van de JES Sleep Inn. Indien dit toch niet gebeurd is: verwittig het onthaal bij aankomst over de geplande levering en het vermoedelijk leveringsuur.
Bij levering zal je verwittigd worden en vragen wij je de geleverde goederen zelf op te halen aan het onthaal.

Toegankelijkheid
Met uitzondering van het Terras zijn de gebouwen van JES rolstoeltoegankelijk.

Mutimedia
In het hele gebouw is er gratis wifi en al onze lokalen zijn uitgerust met een beamer en projectiescherm.

Met alle andere praktische vragen kan je terecht bij het personeel van de JES Sleep Inn (zie contactgegevens onderaan).

Prijzen

#dagdelen
non-profit/
onderwij
s
profit/
overheid
1 dagdeel150 EUR200 EUR
2 dagdelen250 EUR310 EUR
3 dagdelen350 EUR405 EUR

Algemene voorwaarden

Een overeenkomst is pas geldig na betaling van de gebruiksvergoeding. Door betaling van de gebruiksvergoeding verklaar je je ook akkoord met de algemene voorwaarden en de gebruiksvoorwaarden.

Wanneer je niet komt moet je dit ten laatste één dag op voorhand laten weten.
Bij opzeg van de vergoeding:

 • door JES: de gebruiksvergoeding en eventuele waarborg worden integraal terugbetaald.
 • door de gebruiker, dan gelden de volgende bepalingen:
  • Gebeurt de opzeg minder dan een week voor start van de overeenkomst, dan wordt de gebruiksvergoeding niet terugbetaald.
  • Opzeg tussen één maand en een week voor de start van de overeenkomst: 50 % van de gebruiksvergoeding wordt terugbetaald.
  • Opzeg 30 dagen voor start van de overeenkomst: geen opzegvergoeding verschuldigd.

Contact:


Wies Moriau
wies.moriau@jes.be
tel: 02/411 68 83
gsm: 0485/ 72 81 59
Beheerder Jeugdverblijfcentrum JES Sleep Inn
Vormingswerker JES voor scholen