De horeca werft volop aan: 28 enthousiaste deelnemers en twee zeer tevreden werkgevers, SSP Belgium (Panos) en Umamido, kwamen over de vloer bij JES Brussels voor ons evenement Jobmatch Horeca. 

Na een succesvolle eerste editie in oktober 2021 en een tweede editie in mei 2022 nodigden we vorige maand opnieuw Brusselse jongeren uit om kennis te maken met werkgevers die op zoek zijn naar enthousiaste profielen in de horecasector. Op het einde van een geslaagde dag, garandeerden meerdere jongeren zichzelf op een tewerkstelling bij een duurzame werkgever.

Jongeren ❤️ horeca

JES Brussels focust binnen de trajecten van ‘Opleiding en Tewerkstelling’ op de dynamische horecasector. Naast de kwalificerende opleidingen ‘Zoom’, om voorbereid te starten aan een opleiding in de horeca, en ‘Runner’ voor veel gezochte zaalmedewerkers, blijven jobcoaches vanuit de jongeren de interesse in de horeca voelen. “L’horeca, ça bouge!” Jongeren snakken naar uitdagende jobs met doorgroeimogelijkheden.

‘Hongerige jongeren’

Jobmatch Horeca is dé kans voor werkgevers in de horeca om werkzoekende jongeren in Brussel te ontmoeten en de mogelijkheid te bieden om zich te lanceren in deze dynamische sector.

Ready. Set. Match.

Onze jobcoaches openden de deuren voor een warm onthaal met koffie, thee en koekjes. Na onze presentatie over de planning van de dag en een toelichting van de werkgevers, startten de face-to-face gesprekken tussen onze jobcoaches en de tientallen gedreven jongeren. We focusten op wat ze graag wilden doen: opleiding, stage of een direct gesprek met de werkgever. Velen waagden hun kans en konden zichzelf meteen presenteren aan de bedrijven. 

We kijken uit naar de volgende Jobmatch Horeca! Hou de website in het oog. Onze opleiding Runner, die opnieuw start in januari, heeft nog plaatsjes vrij. Inschrijven kan nog!

Lees hier het verhaal van Mohammed die na de vorige editie van Jobmatch Horeca kon starten bij een pizzeria!

Kom meer te weten over Jobmatch Horeca.